Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Lakossági elektronikai-hulladék gyűjtés

Lakossági elektronikai hulladék gyűjtés fontossága

Felelős elektronikai-hulladék kezelőként, fontos számunkra a lakossági eredetű elektronikai berendezések begyűjtése is, akár a lakosok személyes megkeresésével. Ily módon szeretnénk elérni, hogy a háztartásokban feleslegessé vált, üzemképtelen elektronikai berendezések környezetet védő módon kerüljenek elhelyezésre. Ismerős jelenségnek tűnhet főleg lomtalanításokat követően, a kukák mellett található értékes anyagoktól lerabolt, veszélyes összetevőket tartalmazó elektronikai és elektromos berendezés maradványok tömege. Fel szeretnénk hívni a lakosság figyelmét a felelősségteljes hulladékkezelésre, ami nem az utcára történő elhelyezését jelenti a feleslegessé vált berendezéseknek. Lakossági gyűjtések megszervezésével szeretnénk elérni, hogy az emberre és környezetre egyaránt veszélyt jelentő, mérgező anyagokat tartalmazó berendezések ellenőrzött körülmények között kerüljenek ki környezetünkből, valamint a benne található hasznosítható anyagok minél nagyobb arányban hasznosuljanak.

 

Lakossági eredetű elektromos és elektronikai berendezések módszere

Lakossági eredetű elektromos és elektronikai berendezések hulladékát három féle módszerrel gyűjtjük. Több kommunális szolgáltatóval meglévő keretszerződés alapján, a kijelölt gyűjtő udvarokból/szigetekről elszállítjuk a lakossági eredetű elektronikai berendezéseket. Lakosság részére gyűjtőszigetek szolgáltatásai ingyenesen elérhetőek, egyedüli költség a beszállítással járó kiadások. Elektronikai hulladékgyűjtés másik módszere, hogy a kommunális szolgáltatóval, vagy adott község Önkormányzatával közösen rendezzük egy napos gyűjtési akciónkat. Gyűjtés napján a kijelölt gyűjtőpontokon így a községek lakói könnyen megszabadulhatnak az elektronikai hulladékuktól. Átvételi helyen a berendezések őrzöttek. 

 

 

Önkormányzatok figyelmébe ajánljuk a lakossági elektronikai hulladék gyűjtésen túl, cégünk környezetvédelmi, illetve biotechnológiai üzletágaink szolgáltatásait is.

 

Kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot,  kérjenek árajánlatot!

 

Vissza az Elektronikai hulladék kezelői szolgáltatások oldalra.