Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Impresszum

Impresszum

 

A weboldal üzemeltetője és tartalmi szerkesztője:

Enviroinvest Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt.

7632 Pécs, Kertváros u. 2.

Telefon: +36 72/526-894

Fax: +36 72/ 526-893

e-mail: titkarsag@enviroinvest.hu

Adószám: 22796176-2-02

Copyright © Enviroinvest Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt.

Minden jog fenntartva.

 

 

Jogi nyilatkozat

 

Általános felhasználói feltételek:

1. Bevezető

1.1. Az elektronika.enviroinvest.hu internetes webhelyet működtető Enviroinvest Zrt. a webhely használatával kapcsolatban az alábbi tudnivalókat hozza az webhely látogatóinak tudomására.

1.2. A webhely használatára vonatkozó általános feltételek valamennyi regisztrált és nem regisztrált látogatóra kiterjednek.

1.3. A webhelyre belépő látogató tudomásul veszi az általános felhasználói feltételeket.

1.4. Azon személyek, akik ezen feltételeket nem fogadják el, a webhelyet nem látogathatják.

1.5 Az elektronika.enviroinvest.hu látogatói szokásainak vizsgálatához a Google Analytics rendszert használjuk, mely összesítő statisztika nem alkalmas konkrét személyek beazonosítására.

 

2. Szerzői jogi feltételek

2.1 Az elektronika.enviroinvest.hu weboldalon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában az üzemeltető szellemi alkotását illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi és az üzemeltető külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

2.2 Az elektronika.enviroinvest.hu weboldal tartalmának a fentieken túlnyúló többszörözéséhez, másolásához vagy ezzel kapcsolatban framek használatához (vagy egyébként az elektronika.enviroinvest.hu weboldal tartalmának harmadik személyek által történő saját tartalomkénti feltüntetéséhez) az üzemeltető nem járul hozzá. Kivétel ez alól az elektronika.enviroinvest.hu weboldal bármely elemének hivatkozások (linkek) útján történő elérhetővé tétele, mindaddig amíg az elektronika.enviroinvest.hu weboldal valamelyikére mutató linket tartalmazó weboldalon (linkelő weboldal) a harmadik személy felhasználó közvetlenül az elektronika.enviroinvest.hu weboldalra mutató link mellett jól láthatóan elhelyezi az elektronika.enviroinvest.hu nyitóoldalára (elektronika.enviroinvest.hu/) mint az adott link megjelölt forrására mutató linket is (a "forrás: tanacsadas.enviroinvest.hu" megjelölés feltüntetésével), és ezen link megfelelő működéséről, hozzáférhetőségéről folyamatosan gondoskodik.

2.3 A webhely valamennyi tartalma szerzői jogi védelem alá esik. A webhely részben vagy egészben történő felhasználása, reprodukálása, annak bármely elemének másolása, más webhelyre való betöltése, keresőrendszerbe, vagy egyéb szolgáltatásba töltése kereskedelmi célból csak az elektronika.enviroinvest.hu írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

2.4 A webhelyen található dokumentumok, grafikák, szolgáltatások bemutatása, egyéb megjelenések információszerzésre, tájékozódásra alkalmasak, kizárólag személyes célokra használhatóak fel.

2.5 A személyes céllal megvalósított másolás, nyomtatás, egyéb módon történő felhasználás esetén is csak a forrás megjelölése mellett jogszerű.

2.6 A weboldalon szereplő logókat, védjegyeket, cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják, amelyek nem használhatóak fel a tulajdonos írásbeli hozzájárulása nélkül.

 

3. Tartalmi felelősség

3.1 Az elektronika.enviroinvest.hu honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Enviroinvest Zrt. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Az elektronika.enviroinvest.hu törekszik arra, hogy szakmailag koherens, aktuális és érdeklődésre számot adó anyagokat, hirdetéseket tegyen közzé.

 

4. Egyéb feltételek

4.1. Az elektronika.enviroinvest.hu törekszik arra, hogy a webhelyen megjelenő információk, oldalak, igénybe vehető szolgáltatások minden időpontban a látogatók, felhasználók rendelkezésére álljanak.

4.2. Az elektronika.enviroinvest.hu  fenntartja azt a jogot, hogy a jelen felhasználói feltételeket részben vagy egészben módosítsa. A webhelyen a mindig aktuális szabályzat jelenik meg.

 

 

Észrevételek

 

Észrevételeit a titkarsag@enviroinvest.hu e-mail címre várjuk.

 

 

Honlap készítője

 

A honlapot a Scenedesign Kft. készítette.

http://arculateshonlapkeszites.hu/

 

 

 Enviroinvest Zrt. az MTI hírfelhasználója.

  

 

    Az Enviroinvest Zrt. az MTI hírfelhasználója.