Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Elektronikai hulladék fotós szemmel környezetvédelmi fotópályázat indul

2012.09.25.Az Enviroinvest Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt. hulladékgazdálkodási üzletága ELEKTRONIKAI HULLADÉK FOTÓS SZEMMEL címmel környezetvédelmi fotópályázatot szervez felső tagozatos általános iskolások részére.

Olyan alkotni vágyó és kreatív tanulók fotóit várjuk, akik az általuk készített alkotás üzenetében megfogalmazzák, ötleteikkel miképp tudnának hozzájárulni környezetük megóvásához.

A pályázó tanulók fotókon mutathatják be az elektronika hulladék keletkezését, a hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezésekkel kapcsolatos tennivalókat a környezetszennyezés megelőzése érdekében, továbbá azt, hogyan történik környezetükben a hulladék kezelése; kifejezhetik, mit jelent számukra az elektronikai hulladék, miben látják a szakszerű kezelés fontosságát, a hasznosítás fontosságát és lehetőségeit napjainkban, az egyén hogyan járulhat hozzá az elektronikai hulladék hasznosításához, stb.

A fotópályázat célja a környezettudatos gondolkodásra való nevelés, az egyén felelősségének tudatosítása.

Az elkészült fotókat kérjük, a varvolgyi.sz@enviroinvest.hu e-mail címre beküldeni 2012. október 24. 24:00-ig.

A pályázat részletei http://elektronika.enviroinvest.hu/elektronikai-hulladek-fotos-szemmel.html oldalon és a Facebook-on olvashatók.

Az elektronikai hulladék fotós szemmel környezetvédelmi fotópályázat plakátja letölthető oldalunkról.

A díjátadó időpontja 2012. 11. 06. 17:00, helyszíne: Civil Közösségek Háza  (7624 Pécs, Szt. István tér 17.), ahol kiállításra kerülnek a legjobb alkotások.

Az ENVIROINVEST Zrt. szakmai tevékenységeinek középpontjában a környezetvédelem áll. Bízunk abban, hogy a fotópályázattal hozzájárulhatunk a felnövekvő generációk környezetvédelmi neveléséhez.

« vissza a hulladékgazdálkodási hírekre