Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Sikeres ingyenes lakossági elektromos és elektronikai-hulladék gyűjtés

2012.03.20.Ingyenes lakossági elektromos és elektronikai-hulladék gyűjtési akciónk nagy sikerrel zárult Szombathelyen. Az Enviroinvest Zrt. rendszeresen szervez lakossági elektromos és elektronikai-hulladék gyűjtési napokat.

Ingyenes lakossági elektromos és elektronikai-hulladék gyűjtési akciót szerveztünk 2012. márciusában Szombathelyen. A gyűjtés az előzetes várakozásainkat  is felülmúlta a begyűjtött elektronikai hulladék mennyiséget tekintve. A gyűjtésről televíziós felvétel is készült, amely Híradó archívumában tekinthető meg, a lakossági hulladékgyűjtésről készült hír 12:53-kor kezdődik.

Az Enviroinvest Zrt. rendszeresen szervez ingyenes lakossági elektromos és elektronikai-hulladék gyűjtési akciókat. Elektromos és elektronikai hulladékgyűjtés módszere, hogy a kommunális szolgáltatóval, vagy adott község Önkormányzatával közösen rendezzük egy napos gyűjtési akciónkat. Gyűjtés napján a kijelölt gyűjtőpontokon így a községek lakói könnyen megszabadulhatnak az elektromos és elektronikai hulladékuktól. A helyszínek, valamint a gyűjtőgépjárművek jelöléssel vannak ellátva (plakát), gyűjtési pontonként 1-1 fő rakodó és segítővel. A begyűjtött elektromos és elektronikai hulladék megfelelő kezeléséről és újrahasznosításáról gondoskodunk.

Ha e-hulladék gyűjtés szervezését tervezi, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Információ kérés esetén keressék Várvölgyi Szilárd termelési igazgatót a varvolgyi.sz@enviroinvest.hu e-mail címen.

« vissza a hulladékgazdálkodási hírekre