Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

Környezetvédelmi fotópályázat részletes ismertetője

Az Enviroinvest Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt. hulladékgazdálkodási üzletága környezetvédelmi fotópályázatot szervez felső tagozatos általános iskolások részére. A pályázat címe:

 

ELEKTRONIKAI HULLADÉK FOTÓS SZEMMEL

 

A pályázat kiírója olyan alkotni vágyó és kreatív tanulók fotóit várja, akik az általuk készített alkotás üzenetében megfogalmazzák, ötleteikkel miképp tudnának hozzájárulni környezetük megóvásához.

A pályázó tanulók fotókon mutathatják be az elektronika hulladék keletkezését, a hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezésekkel kapcsolatos tennivalókat a környezetszennyezés megelőzése érdekében, továbbá azt, hogyan történik környezetükben a hulladék kezelése; kifejezhetik, mit jelent számukra az elektronikai hulladék, miben látják a szakszerű kezelés fontosságát, a hasznosítás fontosságát és lehetőségeit napjainkban, az egyén hogyan járulhat hozzá az elektronikai hulladék hasznosításához, stb.

Az elektronikai hulladék fotós szemmel fotópályázat célja a környezettudatos gondolkodásra való nevelés, az egyén felelősségének tudatosítása.

 

Az elkészült alkotások beadásának határideje: 2012. október 24. 24:00

 

A környezetvédelmi fotópályázaton a Baranya megyai általános iskolákba járó felső tagozatos tanulók vehetnek részt. Egy pályázó 1 db fekete-fehér vagy színes digitális képet küldhet be e-mailben.

 

A fotókat a varvolgyi.sz@enviroinvest.hu e-mail címre kell beküldeni.

A levél címe: elektronikai hulladék fotós szemmel
 

A beküldött alkotások optimális felbontása: 1500×2102 pixel (vagy ehhez közeli értékek, illetve a nyomtatási méret beállítása esetén: 18×24 cm). A zsűri által kiállításra javasolt képeket a pályázat kiírói nagyíttatják ki.

 

Az elektronikai hulladék fotós szemmel környezetvédelmi fotópályázat plakátja letölthető oldalunkról.

 

A pályázat díjazása:

Fődíj: műszaki vásárlási utalvány 20 ezer forint értékben

II-VI helyezettek: környezetvédelmi és természetvédelmi témájú könyvajándék

Közönségdíjas: könyvjutalom

 

Zsűrizés folyamata:

A 2012. október 24-ig beérkezett pályaműveket a szakmai zsűri értékeli. A zsűri választja ki a legjobb 20 alkotást, amely felkerülnek az Enviroinvest Zrt. honlapjára és Facebook oldalára. A szakmai zsűri a legjobb 20 fotó közül választja ki a nyertes és helyezett pályaműveket.

Az Enviroinvest Zrt. Facebook oldalán kerül kiválasztásra a közönségnyertes - a 2012. 11. 05. 12:00-ig legtöbb lájkot begyűjtő alkotás.

 

Díjátadó, kiállítás:

A díjátadó időpontja 2012. 11. 06. 17:00, helyszíne: Civil Közösségek Háza  (7624 Pécs, Szt. István tér 17.), ahol kiállításra kerülnek a legjobb alkotások.

 

Kapcsolattartó:

Várvölgyi Szilárd - termelési igazgató

varvolgyi.sz@enviroinvest.hu

06-72/551-044 103.mellék

 

Feltételetek:

  • A környezetvédelmi fotópályázaton baranya megyei felső tagozatos általános iskolai tanulók indulhatnak.
  • Egy tanuló csak egy pályamunkát készíthet.
  • A jelentkezők kizárólag saját készítésű képpel vehetnek részt. A nevezéssel együtt a pályázó kijelenti, hogy az elkészített kép saját készítésű, mások szerzői jogát nem sérti.
  • Beküldött alkotáshoz mellékelni kell a pályázó teljes nevét, születési idejét, elérhetőségét, és a szülő telefonszámát vagy email címét.
  • A pályázó hozzájárul a pályázaton való részvétellel, hogy munkáját az Enviroinvest Zrt. honlapján és Facebook oldalán közzétegye a készítő nevének és életévének feltüntetésével, illetve felhasználja egyéb marketing tevékenységre.
  • A nyertesek hozzájárulnak, hogy az ajándék átadásakor készült fényképeket, riportokat a Enviroinvest Zrt. a honlapján és a Facebook oldalán és az eseményről tudósító médiumok felületén megjelentesse.
  • A leadott pályamunkák más pályázatra nem nyújthatók be.
  • A versenyen résztvevők pályázati anyaguk elküldésével, beadásával elfogadják a pályázati feltételeket.
  • A nyerteseket telefonon és e-mailben értesítjük.
  • Cégünk fenntartja a változtatás jogát!

 

Vissza a elektronikai hulladék fotós szemmel fotópályázat rövid ismertetőjére.