Kövessen minket a Facebook-on! Kövessen minket a Twitter-en!
Látogassa meg blogunkat!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe:

elektronikai hulladék fotós szemmel

Az Enviroinvest Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt. hulladékgazdálkodási üzletága

 

ELEKTRONIKAI HULLADÉK FOTÓS SZEMMEL

 

címmel környezetvédelmi fotópályázatot szervez felső tagozatos általános iskolások részére.

 

Olyan alkotni vágyó és kreatív tanulók fotóit várjuk, akik az általuk készített alkotás üzenetében megfogalmazzák, ötleteikkel miképp tudnának hozzájárulni környezetük megóvásához.

A pályázó tanulók fotókon mutathatják be az elektronika hulladék keletkezését, a hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezésekkel kapcsolatos tennivalókat a környezetszennyezés megelőzése érdekében, továbbá azt, hogyan történik környezetükben a hulladék kezelése; kifejezhetik, mit jelent számukra az elektronikai hulladék, miben látják a szakszerű kezelés fontosságát, a hasznosítás fontosságát és lehetőségeit napjainkban, az egyén hogyan járulhat hozzá az elektronikai hulladék hasznosításához, stb.

A fotópályázat célja a környezettudatos gondolkodásra való nevelés, az egyén felelősségének tudatosítása.

 

Az elkészült fotókat kérjük, a varvolgyi.sz@enviroinvest.hu e-mail címre beküldeni
2012. október 24. 24:00-ig.

 

A környezetvédelmi fotópályázaton a Baranya megyai általános iskolákba járó felső tagozatos tanulók vehetnek részt. Egy pályázó 1 db fekete-fehér vagy színes digitális képet küldhet be e-mailben. A beküldött alkotások optimális felbontása: 1500×2102 pixel (vagy ehhez közeli értékek, illetve a nyomtatási méret beállítása esetén: 18×24 cm). A zsűri által kiállításra javasolt képeket a pályázat kiírói nagyíttatják ki.

Kérjük az e-mailben feltüntetni a pályázó teljes nevét, születési idejét, elérhetőségét, és a szülő telefonszámát vagy e-mail címét, továbbá a felkészítője (tanára) nevét.

A fotópályázaton jelentkezők kizárólag saját készítésű képpel vehetnek részt. A nevezéssel együtt a pályázó kijelenti, hogy az elkészített kép saját készítésű, mások szerzői jogát nem sérti.

A pályázat kiírója a továbbiakban jogosult a beküldött képek jogdíjmentes használatára a szerző nevének feltüntetése mellett.

A pályázat részletei http://elektronika.enviroinvest.hu/fotopalyazat-2012.html oldalon és a Facebook-on olvashatók.

Az elektronikai hulladék fotós szemmel környezetvédelmi fotópályázat plakátja letölthető oldalunkról.

 

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. Ugyancsak a szakmai zsűri választja ki azt a legjobb 20 alkotást, mely felkerül az Enviroinvest Zrt. Facebook oldalára.
A közönségnyertes a legtöbb szavazatot („lájkot”) begyűjtő alkotás beküldője.

A fotópályázaton a díjazottak nyereménye - műszaki üzletben beváltható vásárlási utalvány, környezetvédelmi és természetvédelmi témájú könyvek - a témához kapcsolódik.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetésre, díjak átadására és a kiállítás megnyitójára 2012. november 6-án 17:00 órakor kerül sor.

Helyszín: Civil Közösségek Háza (7624 Pécs, Szt. István tér 17.)

 

Kapcsolattartó:


            Várvölgyi Szilárd - termelési igazgató

            varvolgyi.sz@enviroinvest.hu

            06-72/551-044 103.mellék

 

 

Az ENVIROINVEST Zrt. szakmai tevékenységeinek középpontjában a környezetvédelem áll. Bízunk abban, hogy a fotópályázattal hozzájárulhatunk a felnövekvő generációk környezetvédelmi neveléséhez.

 

A környezetvédelmi fotópályázat részletes ismertetőjét javasoljuk elolvasni.

 

Vissza a környezeti nevelés oldalra